Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η διακομιδή μαθητή ..

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: "Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και τους Αχαιούς Υφυπουργούς"- Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του 15χρονου "Ήταν άμεση και ουσιαστική η ανταπόκρισή τους για την αεροδιακομιδή του παιδιού""Ήταν άμεση και ουσιαστική η ανταπόκρισή τους για την αεροδιακομιδή του παιδιού"Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο thebest.gr ο πατέρας του 15χρονου πατρινού που πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί για λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Γερμανίας αναφέρει:


"Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου και δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους δύο Αχαιούς Υφυπουργούς Μαυραγάνη και Παπαθεοδώρου, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια της οικογένειάς μου.
Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και ουσιαστική, έτσι ώστε η αεροδιακομιδή του γιού μου στην Γερμανία να γίνει άμεσα με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Τούτη την ώρα δεν υπάρχουν άλλα λόγια, παρά μονάχα η προσευχή στον Θεό"
ΤheBest
Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου