Μαγνησία:Ιδιοκτήτης βενζινάδικου αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς Φάρσαλα.


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας από χθες το απόγευμα όταν άρχισε να διαδίδεται η είδηση για τον θάνατο του 50χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου Β.Γ.


Τον ιδιοκτήτη εντόπισε νεκρό ο αδερφός του, γύρω στις 19.45, από χρήση όπλου μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς Φάρσαλα. 

Σύμφωνα με το e-volos.gr, τον 50χρονο που αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες αναζήτησε η οικογένειά του, με τον αδερφό του να οδηγείται προς τα Φάρσαλα όπου κατοικούσε η αδερφή τους.

Εντόπισε το αυτοκίνητό του ακινητοποιημένο κοντά στο χωριό Βρυσιά και τον ίδιο νεκρό στο κάθισμα του οδηγού. Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο αγαπητός στην τοπική κοινωνία 50χρονος, που διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στο δρόμο Αλμυρού - Πλατάνου, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία και τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
tragiko.net
Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου