Η πιο απαράδεκτη φωτογραφία στο facebook...Που είναι η αρμόδια εισαγγελέας;

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΦΩΤΟ ''ΚΑΤΕΒΗΚΕ'' ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ-
Είναι αλήθεια πως κατά καιρούς βλέπουμε πολλά απαράδεκτα στο  internet.


Αυτή η φωτογραφία όμως που ''μοστράρετε'' στο facebook,  ίσως μάλιστα και από ''ιδιοκτήτη'' κατοικίδιου είναι λίαν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.!!!!!
 Ένα σκυλί, υπομένει το βασανιστήριο του ...tatto....
Ανεβασμένη από......;;;;
Ακόμη και ''ψεύτικη'' να είναι, πως είναι δυνατό, κάποιοι να κοινοποιούν τέτοιου είδους φωτογραφίες...
Σα να κοινοποιεί, υποθετικά λέμε, βιασμό... ακόμη και παιδιού!  Με τη δικαιολογία ότι είναι ''ψεύτικη''....

Υπενθυμίζουμε ότι:
''Αρμόδιος εισαγγελέας για την προστασία των ζώων και των αδέσποτων ορίσθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας και σε εφαρμογή πρόσφατου νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση.

Η εισαγγελέας Κωνσταντίνα Αγγελοποπούλου θα είναι αρμόδια για την εποπτεία περιπτώσεων κακοποίησης, δηλητηριασμού ή βασανισμού ζώων, καθώς και για άλλες παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας.''

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ;;;;;;

 tsardaki
Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου