Κομοτηνή: 52χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα σεντόνι...

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουνίου παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο στο δράμα που συγκλόνισε μία οικογένεια μουσουλμάνων στην Κομοτηνή. Κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι ο 52χρονος πρώην εργολάβος που έβαλε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω απαρηγόρητες την σύζυγό του και τις δύο κόρες του, η μία εκ των οποίων ήταν παντρεμένη και η άλλη αρραβωνιασμένη.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου, όπου προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι. Τίποτα δεν προμήνυε το άδοξο τέλος που επέλεξε ο 52χρονος.

Προφανώς όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονται για τον πρώην εργολάβο, ο οποίος άφησε πίσω του αναπάντητα ερωτήματα για το τι τον οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή του.
e-evros
Πηγή ➤xronos.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου