Έκτακτο: Καλούνται οι υπουργοί της ΝΔ στο Μαξίμου



ΛΥΣΤΕ blog ➤Δραματικές είναι οι εξελίξεις μετά την εμπλοκή στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και την αποχώρηση των κκ Βενιζέλου και Κουβέλη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί δεν μπόρεσαν να καλύψουν την απόσταση που τους χώριζε αναφορικά με το θέμα της ΕΡΤ.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στη διάρκεια των συμβάσεων, καθώς η ΔΗΜΑΡ ζήτησε επαναλειτουργία της ΕΡΤ με το υπάρχον προσωπικό της, το οποίο θα επαναπροσληφθεί με εξάμηνες συμβάσεις.

Εμπλοκή φέρεται να υπήρξε και για το περιεχόμενο των συμβάσεων.

Πηγή ➤katohika

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου