ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ "ΚΕΡΑΣΕ" ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!



 

"Το Σάββατο 15/06 μεταξύ 18.15 - 18.30 στο Παρίσι κατάβρεξα με ένα ποτήρι αναψυκτικό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ελευθέριο Βενιζέλο την ώρα που έπινε καφέ μαζί με άλλα μέλη του κλιμακίου του κόμματός του, αφού είχε παρευρεθεί σε συνάντηση του «Φόρουμ Ευρωπαίων Προοδευτικών». Της κατάβρεξης προηγήθηκε το πολιτικό μήνυμα: «Αυτό για τα μνημόνια που υπέγραψες».

Αν και πιάστηκαν εξ' απήνης οι αστυνομικοί έσπευσαν να με συλλάβουν βίαια με κεφαλοκλείδωμα και τρικλοποδιές. Τους εξήγησα τους λόγους αυτής μου της πράξης «πράξης διαμαρτυρίας ενάντια σε αυτό που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα εναντίον του ελληνικού λαού, στο οποίο συνυπεύθυνος είναι και ο κύριος αυτός» όπως συνομίλησα επίσης και με μέλος του κλιμακίου Βενιζέλου: «Γιατί το κάνατε αυτό είστε Έλληνας;» στον οποίο και απάντησα: «Ναι σε αντίθεση με εσάς». Σε αστυνομικούς που μου έλεγαν ότι έτσι δεν λύνονται τα πράγματα και στην παρότρυνση να φτιάξω σύλλογο για να σταλούν λεφτά στην Ελλάδα … δόθηκε η απάντηση: «Οι Έλληνες δεν είναι ζητιάνοι».

Οι αστυνομικοί που επεσήμαναν την σοβαρότητα της κατάστασης και με οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του 5ου παρισινού διαμερίσματος προκειμένου να ανακριθώ από αξιωματικό της «δικαστικής αστυνομίας», εκεί υπέπεσαν στην αντίληψη μου εκφράσεις του είδους: «Έχει φάκελο». Τελικώς με άφησαν ελεύθερο χωρίς να περάσω από ανάκριση.

Προφανώς ο κύριος αυτός δεν ήθελε να δοθεί προέκταση και έτσι να διασυρθεί ακόμα περισσότερο αν μαθευόταν ότι ούτε στο Παρίσι δεν μπορούν να απολαύσουν ήσυχοι τον καφέ τους! Αφιερώνω την ταπεινή αυτή πράξη στους συντρόφους μου στην Ελλάδα, κυρίως στον «Μαύρο Κρίνο» και σε όλους όσους αγωνίζονται!


Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου