Δέχτηκαν ένοπλη επίθεση καθ’ οδόν και είχαν την τύχη με το μέρος τους...

ΛΥΣΤΕ blog ➤ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

Ένοπλή επίθεση καθοδόν δέχτηκαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ένας 32χρονος και μια 33χρονη. Τα δυο άτομα την ώρα που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Ασή Γωνιάς-Αργυρούπολης ξαφνικά άκουσαν πυροβολισμούς και πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει είδαν τις σφαίρες να διαπερνούν τα τζάμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.
18/06/2013

Οι δράστες, επέβαιναν σε όχημα τύπου 4Χ4, και άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο, εναντίου του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου. Οι δύο επιβάτες είχαν άγιο, αφού ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και κατά την εξερεύνηση στο χώρο όπου ερρίφθησαν οι πυροβολισμοί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι κάλυκες πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9mm.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε η ταυτότητα των δύο δραστών. Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Λαππαίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και συνελήφθησαν δύο νεαροί 24 και 27 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ακολούθησε έρευνα, στο κοινό σπίτι των δύο νεαρών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια 9mm, και δύο κάλυκες 9mm τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περεταίρω διερεύνηση. Εν τω μεταξύ μια μέρα αργότερα συνελήφθη ένας ακόμα 25χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Την προανάκριση της υπόθεσης ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πηγή ➤ rethnea.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου