"Αντιμετωπίζουν τον Έλληνα Αστυνομικό ως αναλώσιμο είδος..."

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το τραγικό συμβάν με τον άδικο χαμό του συναδέλφου μας, επιβεβαίωσε αυτό που τόσο καιρό φωνάζουμε και κανένας δεν ακούει, αναφέρουν μεταξύ άλλων σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Ενώσεις των αστυνομικών.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσαν:

<< Η Αστυνομική οικογένεια και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία θρηνεί τον άδικο και συνάμα τραγικό χαμό του συναδέλφου μας ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου, που ήρθε να επιβεβαιώσει την ανησυχία και τους φόβους που οι Ενώσεις μας είχαν εκφράσει προ πολλού, για τις ευθύνες που φέρει η πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος, η οποία εξακολουθεί να εθελοτυφλεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και να αντιμετωπίζει τον Έλληνα Αστυνομικό ως αναλώσιμο είδος.

Οι Ενώσεις μας, θα ήθελαν να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου των συναδέλφων μας, στην οικογένεια και τους συγγενείς του αδικοχαμένου συναδέλφου μας και ως ελάχιστο φόρο τιμής δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αλληλέγγυοι σε ό,τι μας χρειαστούν. >>


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                                             
ΤΗΣ  Ε.ΑΣ.Υ.Φ.                                       ΤΗΣ Ε.Α.ΕΛ.ΑΣ.Σ.Ε.                                        

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ           ΜΠΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                         

Πηγή ➤lamiareport.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου