Ελεύθεροι με όρους και οι δύο για τον άγριο ξυλοδαρμό...

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την πόρτα του ανακριτή Ρόδου πέρασαν χθες για να απολογηθούν οι δύο αλλοδαποί που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 47 και 61 ετών αντίστοιχα.

Όπως είναι γνωστό, η συμπλοκή σημειώθηκε στις 13 Ιουνίου και είχε ως αποτέλεσμα ο 61χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι και μάλιστα να χάσει μέρος της όρασης του!
Σε βάρος του 24χρονου Αλβανού και του 37χρονου Βούλγαρου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους κ. Μανώλη Κουτσούκο προσήχθησαν ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου και απολογήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Βούλγαρος παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στον καβγά ωστόσο διευκρίνισε πως ουδεμία σχέση έχει με τον τραυματισμό του 61χρονου.

Αλλά και ο 24χρονος Αλβανός, αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι στον καβγά επάνω έσπασε ένα τασάκι και τα θραύσματα από αυτό, προκάλεσαν το τραυματισμό στο μάτι του Έλληνα.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τους δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Επιπροσθέτως στον 24χρονο Αλβανό, απαγορεύτηκε η συναναστροφή και η επικοινωνία με τους παθόντες ενώ θα πρέπει να καταβάλλει και ποσό 5000 ευρώ ως εγγυοδοσία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε στις 13-6-2013 το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, οπότε και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι δυο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας και Βουλγαρίας ηλικίας 24 και 37 ετών αντίστοιχα.
Το επεισόδιο, έγινε στην οδό Γρίβα, στο κέντρο της τουριστικής ζώνης και προκάλεσε την έκπληξη όλων των τουριστών που βρέθηκαν στο σημείο, αλλά και τον έντονο προβληματισμό των περιοίκων, που είδαν μπροστά στα μάτια τους να γίνονται συμπλοκές και ξυλοδαρμοί άνευ προηγουμένου

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2013, όταν το προσωπικό καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Γρίβα, διαπληκτίστηκε έντονα με το προσωπικό άλλου καταστήματος.
Η αιτία ήταν όπως δήλωσαν στη «Ροδιακή» κάτοικοι της περιοχής που είδαν το περιστατικό, μια παρέα τουριστών την οποία προσέγγισε αρχικά ο ένας από το προσωπικό του καταστήματος.

Στη συνέχεια υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός με τους υπόλοιπους και τότε ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους πελάτες και τους διερχομένους να έχουν πάθει σοκ από τις σκηνές που έβλεπαν να εκτυλίσσονται μπροστά τους, μεταξύ τους από την συμπλοκή και τα χτυπήματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφθασε επιτόπου καθώς επίσης και το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει στο νοσοκομείο έναν τραυματία ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες φαίνεται να χτυπήθηκε με μεταλλικό αντικείμενο.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι δύο αλλοδαποί χτύπησαν με τα χέρια τους πατέρα και γιο, ηλικίας 47 και 61 ετών, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού λόγω μεταξύ τους διαφορών. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε, εκτός κινδύνου στο Γ.Ν. Ρόδου.

Σημειώνεται πως στην υπόθεση οι δύο Έλληνες έχουν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής δια των δικηγόρων κ.κ. Δημήτρη Ράπτη και Στέλιου Κιουρτζή.

Πηγή ➤ rodiaki.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου