Η πιό δύσκολη νύχτα της ΕΛ.ΑΣ...Απόψε η νύχτα θα αργήσει να ξημερώσει....Οι δραπέτες έκαναν το λάθος.....



Ο KUPA ILIR και KOLA MARIAN έκαναν το λάθος να μετακινηθούν και να τους εντοπίσει μία απο τις θερμικές κάμερες.

Στο τρίγωνο πλησίον του χωριού Βροσίνας-Μενίνας και του ποταμού Καλαμά  έχουν μετακινηθεί ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις για να αποκόψουν την είσοδο των δολοφόνων Αλβανών στην γείτονα χώρα.

Τρείς περιμετρικές και απροσπέλαστες ζώνες ασφαλείας δημιούργησε η ΕΛ.ΑΣ ώστε να αποκόψει κάθε περίπτωση διαφυγής των δραπετών.

Οι οδηγίες της Ηγεσίας για όλους τους Αστυνομικούς  που λαμβάνουν μέρος στην επιχείρηση  είναι απολύτως σαφείς,οι δραπέτες Αλβανοί είναι βαριά οπλισμένοι και αποφασισμένοι για όλα..

Πολλοί εξωτερικοί κύκλοι απο χθές επιχειρούν να ρίξουν ευθύνες στην Ελληνική Αστυνομία ότι οι δραπέτες ήδη εχουν φθάσει στην Αλβανία και πίνουν καφέ στα Τίρρανα,ελπίζουμε έως το πρωί να διαψευθούν για ένα και μόνο λόγο ότι οι Ελληνες Αστυνομικοί έδωσαν ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ότι με κάθε τρόπο και μέσο θα συλλάβουν τους δολοφόνους της Κατερίνας και του Γιώργου..


Πηγή ➤  http://elas-lyste.blogspot.gr/






Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια :

  1. Παιδες!.κουραγιο!.πλησιαζει η μεγαλη ωρα που οι μακελαρηδες θα θεριστουν απ'το χαρο..θεριστε τους,μην επιχειρισετε να τους συλαβετε,εινε δολοφονοι,θεριστε τους στο ονομα του Γιωργου μας,και της καημενης της Κατερινας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν φυγουν....ειμαστε ξεφτηλες... καλο κουραγιο στα παιδια της ΕΛ.ΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παδια της ΕΛ.ΑΣ καλο θα ηταν να ειχαν δωσει και ορκο τιμης για τον μαριο παπαγεωργιου και να κανουν τον μιχαλεακο και την παρεα του να τα ξερασουν ολα.. οχι μονο οταν πεθαινει ενας συναδελφος τους.. παντως ο κολα κ η παρεα του θελουν σκοτωμα.. οχι δικες κ μαλακιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πτώματα να βλέπουμε...Ολα τ' άλλα είναι υποθέσεις...Αμα θέλει η Ελληνική Αστυνομία τους πιάνει, δεν μπορούν να της ξεφύγουν. Το θέμα είναι το θέλουν και "κάποιοι " άλλοι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή