Πρόβλεψη ΣΟΚ: Θα γίνει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα! ..



Ο γνωστός σεισμολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης προέβλεψε ότι, μέσα στο 2013 θα... σημειωθεί ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο «Earthquake-now» και με αφορμή τις σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ωρών, δύο εκ των οποίων μεγέθους 5 Ρίχτερ παρατήρησε ότι, είναι μεν ανεξάρτητοι μεταξύ τους, αλλά προειδοποίησε ότι μέσα στο 2013 κατά την γνώμη του θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στη χώρα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια.

Ο κ. Τσελέντης κάλεσε εκ νέου την Πολιτεία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και οι πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας στα σπίτια τους.


Πηγή ➤  thesecretrealtruth.blogspot.com




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου