EKTAKTO ΤΩΡΑ... ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΖΑΛΟΓΓΟ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ...!!!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους διαβόητους κακοποιούς Μάριο Κόλα και Ιλίρ Κούπα, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν εντοπιστεί στην περιοχή του Κάτω Ζαλόγγου σύμφωνα με.....
πληροφορίες του enikos.gr.


Τα αποτυπώματα των επικίνδυνων δραπετών των φυλακών Τρικάλων βρέθηκαν τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στη μοτοσυκλέτα που έκλεψαν από την Γλυκή Θεσπρωτίας χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν από λίγη ώρα στην περιοχή Προσήνη Σουλίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν το δίκυκλο που χρησιμοποίησαν κατά την διαφυγή τους οι δραπέτες.

Στα υψηλόβαθμα κλιμάκια της ΕΛΑΣ επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να συλλάβουν τους κακοποιούς καθώς έχουν ισχυρότατες ενδείξεις ότι δεν έχουν περάσει τα σύνορα και κρύβονται ακόμη στην περιοχή κοντά στα σύνορα των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.



Πηγή ➤ oparlapipas.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Όλο ισχυρές ενδείξεις έχουνε και αυτοί έχουν κάνει βόλτα την μισή Ελλάδα με τα πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή