ΚΕΡΚΥΡΑ:Τη βίασαν!!!

ΛΥΣΤΕ blog ➤ ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια Νορβηγίδα 18 χρόνων έπεσε θύμα βιασμού από έναν Ιταλό με τη βοήθεια δυο άλλων στη Δασιά, την Παρασκευή. Οι τρεις συνελλήφθησαν ύστερα από ...

καταγγελία της κοπέλας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης και όπως καταγγέλθηκε από την 18χρονη, ακινητοποιήθηκε αρχικά από τον 30χρονο, με την βοήθεια του 18χρονου και του 21χρονου και στην συνέχεια την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των τριών δραστών, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην περιοχή της Δασιάς. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή ➤ enimerosi.com

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου