Απίστευτο! Διοικητής στρατοπέδου ζήτησε από φαντάρο...



Για να του δώσει άδεια! Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ένας 25χρονος φαντάρος, ο οποίος υποστηρίζει πως ζήτησε ...
από τη μονάδα του διευκολύνσεις λόγω των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει -ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα του-, ωστόσο του ζητήθηκαν ως αντάλλαγμα... τέσσερα κλιματιστικά μηχανήματα.

Ο ίδιος με επιστολή του υποστηρίζει πως ο διοικητής της μονάδας του είπε πως θα μπορέσει να του δώσει άδεια 10-15 ημερών, αρκεί εκείνος να έφερνε στη μονάδα τέσσερα κλιματιστικά μηχανήματα από την επιχείρηση του πατέρα του.

Πηγή ➤parapolitika.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :