Έβγαλαν πιστόλια 3 νταήδες στο κέντρο της πόλης...

 
Νταήδες έκαναν άνω κάτω μαγαζιά και άρχισαν να πυροβολούν - Ζήτησαν χρήματα προκειμένου να αποχωρήσουν! -Εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας που τους συνέλαβε!

Άνω κάτω έγινε τα ξημερώματα το κέντρο του Ηρακλείου από 3 νταήδες! Ήταν γύρω στις 4 το πρωί και ενώ οι 3, ηλικίας 20, 28 και 29 ετών, καταγόμενοι από χωριό της Μεσαράς, οι οποίοι πήγαιναν από μαγαζί σε μαγαζί και 'διασκέδαζαν'. Στην τελευταία τους "στάση", ξαφνικά και χωρίς εμφανή λόγο ...παρεξηγήθηκαν και άρχισαν να υβρίζουν και να χτυπούν τα πάντα! Ένας τουλάχιστον από αυτούς μάλιστα τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον πεζόδρομο με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Το θράσος τους ήταν τόσο μεγάλο που προκειμένου να αποχωρήσουν, ζήτησαν χρήματα από τον ιδιοκτήτη καταστήματος!

Ευτυχώς οι σφαίρες εξοστρακίστηκαν και κανένας δεν τραυματίστηκε, ενώ στο μεταξύ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ισχυρές δυνάμεις από ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο, τα παληκάρια επιτέθηκαν και στους αστυνομούς οι οποίοι αντέδρασαν ψύχραιμα και συνέλαβαν και τους 3 με μία εντυπωσιακή επιχείρηση. Πάνω τους βρέθηκε ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι.

Πηγή ➤ cretalive

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου