Πωλείται μωρό "γιατί δεν με αφήνει να κοιμηθώ"...

 

Μία αγγελία που κινητοποίησε τις αρχές στη Βραζιλία δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο OLX, στην κατηγορία "μωρά και παιδιά". Πρόκειται για την αγγελία... πώλησης ενός μωρού για το ποσό των 1.000 ρεάλ δηλαδή 267 λίρες με το αιτιολογικό ότι δεν τους άφηνε να κοιμηθούν.

Η αγγελία είχε τη φωτογραφία ενός μωρού λίγων μηνών με μπλε φορμάκι και η λεζάντα έγραφε: "Κλαίει πολύ και δεν με αφήνει να κοιμηθώ και πρέπει να δουλέψω για να επιβιώσω". Ο "πωλητής" που δεν διευκρινίζεται αν είναι άντρας ή γυναίκα, δημοσίευσε στοιχεία επικοινωνίας και ζει στην πόλη Απαρεσίδα δε Γκοϊανια.

Η δημοσίευση κράτησε 12 ώρες, πριν οι υπεύθυνοι του site συνειδητοποιήσουν περί τίνος επρόκειτο και την κατεβάσουν για "μη αποδεκτό περιεχόμενο". Τώρα η Αστυνομία ψάχνει τους γονείς ή τον γονιό. Θεωρούν πως ξέρουν που ζει αν και η διεύθυνση που έδωσε δεν υπάρχει ενώ το τηλέφωνο δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, από τη φάρσα ως το να μην είναι οι γονείς που προσπάθησαν να πουλήσουν το παιδί αλλά ένας τρίτος, πράγμα που οδηγεί την υπόθεση σε άλλες ατραπούς. Εκφράζουν επίσης την ανησυχία ότι - αφού κατέβηκε από το συγκεκριμένο site - ίσως προσπαθήσουν να το πουλήσουν από άλλο.

Πηγή ➤ nooz.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου