ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΥΟ !! ΒΓΑΛΤΕ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ...



Έρχεται κρύο στην χώρα μας και κυρίως στην βόρεια Ελλάδα, πράγμα που θα μας αναγκάσει να βγάλουμε από τις ντουλάπες μας τα πιο ζεστά ως και χειμερινά μας ρούχα. Το κρύο αυτό θα επηρεάσει την χώρα μας και κυρίως την Ήπειρο, την Μακεδονία και την Θράκη, από τις 16 ως και τις 19 Νοεμβρίου.

Σε πολλές περιοχές ίσως ανάψουν καλοριφέρ, τζάκια και σόμπες, μιας και ο υδράργυρος σε πόλεις όπως η Φλώρινα, η Κοζάνη, τα Γρεβενά, η θερμοκρασία τις βραδινές και πρωινές ώρες, θα πέφτει ακόμα και στους 2-3oC. Τις μεσημεριανές ώρες σε όλη την βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνάει τους 13-15oC.

Ουσιαστικά θα έχουμε κρύο τις βραδινές ώρες και κάπως πιο ανεβασμένες θερμοκρασίες το μεσημέρι. Σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές η θερμοκρασία θα πέσει και στους 0oC, ενώ σε ορεινά τμήματα θα έχουμε και αρνητικές θερμοκρασίες.

Μεταξύ 16 και 19 Νοεμβρίου λοιπόν, ο μέσος όρος θερμοκρασιών που θα επικρατεί στην χώρα μας θα είναι :

Στην βόρεια Ελλάδα από 2-15, στην κεντρική Ελλάδα από 6-16, στην δυτική Ελλάδα από 13-17, στην ανατολική Ελλάδα από 13-16 και στην νότια Ελλάδα από 14-17. Οι θερμοκρασίες αυτές είναι ο μέσος όρος των θερμοκρασιών που θα επικρατούν.

Πηγή ➤ http://greek-weather.org/

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου