Στα χέρια της αστυνομίας ο Πατρινός Δημήτρης Βαρβαρέσος – Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκε ο Πατρινός καταζητούμενος Δημήτρης Βαρβαρέσος, ο οποίος από κοινού με τον Θέμη Δήμου (είχε συληφθεί σε καφετέρια του Χαλανδρίου), κατηγορούνται για σωρεία ληστειών και τραπεζών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούν 15 εντάλματα σύλληψης.

Ο Δημήτρης Βαρβαρέσος είχε διαφύγει τη σύλληψη όταν σε μπλόκο αστυνομικών στις 28 Ιουνίου συνελήφθη ο Θ. Δήμου και έκτοτε ήταν καταζητούμενος.

Και οι δύο φέρονται να εμπλέκονται στη διπλή δολοφονία έξω από το μπαρ της Σαχτούρη στην Πάτρα.

Ασφαλείς πληροφορίες εμφανίζουν τον Δημήτρη Βαρβαρέσο να αποφασίζει να παραδοθεί, καθώς φέρεται να εμπλέκεται έχοντας συμμετοχή στην ιεραρχία οργανώσεων που έχουν δραστηριοποιηθεί στις ένοπλες δράσεις.

Η εξέτασή του από τις αστυνομικές αρχές στο κτίριο της ΓΑΔΑ συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ, ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου