Το Υπουργείο των τρελών γραφειοκρατών και των ανεύθυνων υπουργών....


Τετραπληγικός αγόρασε -έκανε εισαγωγή αυτοκίνητο μειωμένων δασμών τον Σεπτέμβριο από Γερμανία.

Ως όφειλε το πήγε στο τελωνείο.

Το τελωνείο του έδωσε 45 ημέρες χρόνο για να το ταξινόμηση.

Μετά το πέρας των 45 ημερών θα υπάρχει πρόστιμο 30 Ευρώ την ημέρα, αυτό προβλέπει ο νόμος.

Ως προβλέπει ο νόμος ο τετραπληγικός (παρόλο που είναι είκοσι χρόνια τετραπληγικός) θα πρέπει  πάλι να προσκομίσει βεβαίωση αναπηρίας από το ΚΕΠΑ.

Και από εδώ αρχίζει το δράμα του τετραπληγικού και η τρέλα, για να μην πω η ψυχοπάθεια του Υπουργείου εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων.

Οι γιατροί του ΚΕΠΑ δεν συνεδριάζουν για να πάρει την βεβαίωση ο ανάπηρος- βέβαια ξέρουν οι γιατροί ότι σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θεραπεύτηκε ακόμη κανένας τετραπληγικός.

Ο τετραπληγικός εχει περάσει τα είκοσι αυτά χρόνια πολλές  φορές για διάφορους λόγους από τέτοιες επιτροπές.

Έχει και στο παρελθόν αγοράσει αυτοκίνητο μειωμένων δασμών.

Υπάρχουν όλα τα χαρτιά, από γιατρούς, βιβλιάρια υγείας, χαρτιά σύνταξης Κτλ, που πιστοποιούν την μόνιμη  τετραπληγία,, και τέλος πάντων,, μέχρι τα τώρα η επιστήμη δεν έχει βρει γιατρειά σε κανένα μέρος του κόσμου.
Λοιπόν τι θα γίνει τώρα εδώ;

Θα πληρώνει ο τετραπληγικός 30 Ευρώ πρόστιμο κάθε ημέρα, γιατί δεν είναι σε θέση το Κράτος να πιστοποίηση αν θεραπεύτηκε ο τετραπληγικός;

Κύριοι  εκτός από ανίκανοι είστε και τρελοί,, ή μήπως προσπαθείτε να μας τρελάνετε;

Αυτό δεν θα έπρεπε να λέγεται Υπουργείο εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης,, θα έπρεπε να ονομάζεται Υπουργείο ταλαιπωρίας και Κοινωνικής τρέλας.

Τετραπληγικός.

Πηγή ➤ olympia

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου