6χρονη κλέβει 133.000 δολάρια από χρυσοχοείο . Απίστευτο βίντεο



ΛΥΣΤΕ blog ➤Μικρή στο δέμας αλλά θαυματουργή η 6χρονη που πρωταγωνιστεί στο βίντεο μιας ληστείας το οποίο κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Το περιστατικό συνέβη στη Σαουδική Αραβία και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του χρυσοχοείου που δέχθηκε την «επίθεση».

Δύο γυναίκες μαυροφορεμένες και με καλυμμένα τα πρόσωπα με μαντήλες απασχολούν τον πωλητή του καταστήματος τη στιγμή που η 6χρονη συνεργός της γλιστρά κάτω από τον πάγκο και κλέβει τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Η λεία υπολογίζεται πως ήταν περίπου 133.000 δολάρια.




iefimerida.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου