Στις 72 έφθασαν οι συλλήψεις για τα βαρελόσκυλα στο νησί της Κρήτης..


Οι συλληφθέντες θα κληθούν να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα ενώ αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης από ένα έως πέντε χρόνια.

Με τη σύλληψη 72 ατόμων σ' ολόκληρη την Κρήτη (32 στο νομό Ηρακλείου, 20 στο νομό Χανίων και από 10 στους νομούς Ρεθύμνου και Λασιθίου), οι οποίοι κακοποιούσαν τα ζώα τους υποχρεώνοντας τα να ζουν σε άθλιες συνθήκες, έληξε η πρώτη φάση της επιχείρησης των αστυνομικών αρχών του νησιού για την πάταξη του φαινομένου των βαρελόσκυλων.

Στόχος της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. είναι να βάλει τέλος σε μια εικόνα που δυσφημεί διεθνώς την Κρήτη στα μάτια των ξένων επισκεπτών.

Όλοι οι συλληφθέντες, όπως η νομοθεσία ορίζει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα για να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος και να προχωρήσει η εκδίκαση των υποθέσεων.

Οι συλληφθέντες θα κληθούν να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα ενώ αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης από ένα έως πέντε χρόνια.

Πηγή ➤ neatv.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. δηλαδη ο νομος τι λεει πρεπει να αγορασης διαμερησμα τριαρη με μεγαλες βεραντες και να ειναι διαμπερες ;;;;να μαθουμε τις προδιαγραφες τουλαχηστον εχω σκοπο τωρα με την κρησι να παρω ενα σκηλακι να με φηλα την νυχτα αλλα χρηματα για τριαρη δεν εχω ...η θα μας παρη κατοπην αιτησης το ελληνικο δημοσιο ;;;μην τρελαθουμε επητελους σ'αυτο τον τοπο εχουμε συμπατριοτες που κημουνται καταχαμα στο πεζοδρομιο και ασχολουνταιμε τα ζωα που η φυση τους ειναι να μενουν στη φυση εξω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή