ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ! ΤΟ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ‼!




Το μακελειό εξασφάλισε νέο υλικό με τον Τομπούλογλου να τσεπώνει για τα καλά,  τον φάκελο με τα 25.000 ευρώ, που είχε απαιτήσει από την διαφημιστική εταιρεία, σύμφωνα με τον δικηγόρο Άγη Τάτση.
 Ο άνθρωπος που διακρίνεται να δίνει το φάκελο  και οδήγησε στη σύλληψή του για τη μίζα των 25.000 ευρώ, «καλωδιωμένος» ώστε να βιντεοσκοπηθεί ο Τομπούλογλου, είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ των δυο πλευρών.
fakelos1
Ο Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη με 25.000 σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ζήτησε και πήρε νέα αναβολή για να απολογηθεί για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από την Ευελπίδων αρκέστηκε πάλι να αναφέρει ότι «η δικαιοσύνη θα λάμψει».
fakelos2
Νωρίτερα, του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για απόπειρα εκβιασμού κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια και παθητική δωροδοκία.
fakelos3



Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου