4 καταγγελίες κατά 66χρονου Ροδίτη για αποπλάνηση ανηλίκων...


Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση 66χρονου ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Όπως είναι γνωστό ήδη σε βάρος του 66χρονου έχουν γίνει καταγγελίες από τρία συνολικά άτομα, δύο ανήλικα κορίτσια και ένα πλέον ενήλικο, τα οποία φέρεται να αποπλάνησε πριν από έξι χρόνια (2008). Χθες η ενήλικη και οι γονείς των ανήλικων δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση διά του δικηγόρου τους κ. Στέλιου Κιουρτζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αφιχθεί από το εξωτερικό στην Ρόδο και μία ακόμη μητέρα στο παιδί της οποίας φέρεται επίσης να διέπραξε τα ίδια αδικήματα ο 66χρονος, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Πάντως ήδη έχουν δώσει καταθέσεις προανακριτικά η μητέρα των ανήλικων, η ενήλικη και ο 66χρονος ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, ενώ σημαντικά για την εξέλιξη της υπόθεση θεωρούνται τα όσα θα προκύψουν από την πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει στα παιδιά.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην ανάκριση και το αμέσως επόμενο διάστημα θα κληθούν οι εμπλεκόμενοι αλλά και ο κατηγορούμενος να καταθέσουν, αφού λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 24ης Ιανουαρίου 2014 με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία σε βάρος του 66χρονου σύμφωνα με την οποία πριν από έξι χρόνια ασέλγησε σε βάρος τριών παιδιών ηλικίας 4, 6 και 11 ετών αντίστοιχα.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου