Το Φαρμακονήσι κρύβει για την Ελλάδα Πικρό φαρμάκι....


Πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τι έγινε στο Φαρμακονήσι. Πολύ εύκολο να βγει κανείς και να πουλήσει ανθρωπισμό με βάση το αποτέλεσμα.

Οι σύγχρονοι "δικαστές" αποφάνθησαν ότι οι λιμενικοί λένε ψέμματα και οι μετανάστες αλήθεια. Δε λέω, μπορεί να ισχύει και αυτό αλλά γιατί να μην αληθεύει το ανάποδο;

Για ποιο λόγο θεωρούνται δολοφόνοι αυτοί που επισήμως προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορά μας και γιατί θεωρούνται αξιόπιστοι οι ναυαγοί που θέλησαν να έρθουν στη χώρα παράνομα;

Ο ΥΕΝ αναφέρθηκε στα στίγματα και την πορεία του σκάφους, όπως επίσης και στις αρχικές καταθέσεις των διασωθέντων.

Αυτά γιατί τα προσπερνάμε;

Όσοι μιλούν για δολοφόνους και εγκληματίες, μάλλον αγνοούν ορισμένους κανόνες του παιχνιδιού. Γνωρίζετε εσείς κανένα δολοφόνο που αφήνει πίσω του ζωντανούς μάρτυρες; Δηλαδή έπνιξαν παιδιά και χτυπούσαν ανθρώπους που ήθελαν να επιβιβαστούν αλλά έσωσαν μερικούς άλλους ή και τους ίδιους για να το καταθέσουν.

Συγγνώμη αλλά αυτά δεν είναι λογικά πράγματα.

Επίσης φαίνεται ότι κάποιοι δε δίνουν ιδιαίτερη αξία σε μερικές βασικές έννοιες όπως Αιγαίο, θαλασσοταραχή, ναυτοσύνη και κυρίως ένα καρυδότσουφλο μιας χρήσης όπου φορτώνεις το ...εμπόρευμα για το οποίο χρυσοπληρώθηκες και το αφήνεις στην τύχη του.

Επιπλέον μας διαφεύγει όπως ήδη σωστά επισημάνθηκε σε αρκετά άρθρα, η πιθανότητα μιας νέας κρίσης στο Αιγαίο με αφορμή την έρευνα και τη διάσωση.

Τέτοιες καταστάσεις πρέπει να προσεγγίζονται με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

Και μια πρώτη προσέγγιση λέει πως από όλο αυτό βγαίνει τριπλά κερδισμένη η Τουρκία.

Πρώτον γεμίζει την γονατισμένη Ελλάδα με ομόδοξούς της εξαθλιωμένους κι απελπισμένους λαθρομετανάστες, δεύτερον θησαυρίζουν με το δουλεμπόριο ψυχών μερικά καλόπαιδά της και τρίτον με τους σκυλοπνίχτες της μίας χρήσης όλο και ελπίζει σε Φαρμακονήσια που θα συνοδευθούν από διεθνείς κατακραυγές με την κατάλληλη πάντα εσωτερική βοήθεια.

Ας μην ξεχνάμε. Ήταν τέτοιες ημέρες όταν ξεκινούσε η κρίση των Ιμιών...

Προσοχή λοιπόν στο φαρμάκι που μπορεί να κρύβει το Φαρμακονήσι.
 
Πηγή ➤ freepen

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου