Όμηρος του Δένδια ο αστυνομικός συνδικαλισμός;



ΛΥΣΤΕ blog ➤Οι αντιδράσεις για το σφράγισμα του ΑΤ Ακρόπολης, παρότι σποραδικές ακόμη, αρχίζουν να πυκνώνουν αλλά σε ατομικό επίπεδο θέσης. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει τη θέση ή την άποψη του αστυνομικού συνδικαλισμού, είτε σε επίπεδο ένωσης (Αθηνών) είτε σε

επίπεδο ομοσπονδιών (ΠΟΑΣΥ - ΠΟΑΞΙΑ).

Εμείς ρωτάμε τους κ.κ. αιρετούς αντιπροσώπους, γνώριζαν ότι επίκειται το λουκέτο; Η ερώτηση είναι ρητορική, καθώς σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες δεν ήξεραν το παραμικρό κι αιφνιδιάστηκαν. Όπως αιφνιδιάστηκαν και  ανώτατοι αξιωματικοί καθ' ύλην ενδιαφερόμενοι κι επισπεύδοντες. Προς τί λοιπόν η αιδήμονα σιωπή του συνδικαλισμού; Αφήνουν τόσο απροκάλυπτα τον Δένδια ν' αποφασίζει γι αυτούς χωρίς αυτούς; Ανεξαρτήτως, όπως έχουμε σημειώσει στο bloko.gr με το αν η απόφαση είναι σωστή ή όχι.

Το ζήτημα είναι πως για άλλη μια φορά, που το διακύβεμα έχει επίπτωση σε αστυνομικούς, ο αστυνομικός συνδικαλισμός επέλεξε ν' αφήσει απείραχτο το προνόμιο της ηγεσίας στη μονοπωλιακή διοίκηση και στο αυταρχικό προνουτσιαμέντο.

Το ανησυχητικό είναι πως αυτή η ύποπτη ανοχή- παθογένεια, αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα επαναλαμβανόμενη. Είδαμε το Δένδια να περνά αναπολόγητος για το κορυφαίο ατόπημα του να χαρακτηρίσει συλλήβδην, αισχρά κι ανερυθρίαστα όλους τους αστυνομικούς χρυσαυγίτες, ενώ την ίδια ώρα οι Αβραμόπουλος και Βαρβιτσιώτης όρθωναν τείχη προστασίας γύρω από το προσωπικό του ένοπλων δυνάμεων και του λιμενικού.

Είναι λοιπόν όμηρος του Δένδια ο αστυνομικός συνδικαλισμός;

Πηγή ➤bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου