Ο "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ...


ΓΥΜΝΟΣ ΣΕ ΥΠΤΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ “ΑΓΧΟΝΗ” ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ Ο ΑΡΧΙΜΑNΔΡΙΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Δολοφονημένος βρέθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής ο 52χρονος αρχιμανδρίτης Φω΄τιος Ζαχαρόπουλος μέσα στο σπίτι του κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου στη Χώρα Τριφυλίας(αριστερά στη φωτο το θύμα σε περσινή εκδήλωση στην περιοχή). Ο αρχιμαδρίτης ιερουργούσε σε μονή που ανήκει στη Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας και πλήρωσε-όπως όλα δείχνουν-με την ίδια του τη ζωή το πάθος για εφήμερες γνωριμίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές το πρωί της Κυριακής, ο αρχιμανδρίτης,  εντοπίστηκε νεκρός στην κουζίνα από το νεωκόρο του ναού που εφημέρευε, καθώς δεν προσήλθε στη Θεία Λειτουργία.

Το σπίτι του θύματος κατά τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν ήταν παραβιασμένο ήταν όμως αναστατωμένο γι αυτό και ήδη ερευνώνται προσωπικά αντικείμενα του δολοφονηθέντος αλλά και χώροι της οικίας για συλλογή αποτυπωμάτων. Εικάζεται από τους ερευνητές της αστυνομίας ότι ο θάνατος δεν πρέπε να προήλθε από μαχαιριές(όπως ακούστηκε στην αρχή)αλλά πιθανόν από ένα πουκάμισο-αγχόνη που ήταν δεμένο γύρω από λαιμό του γυμνού αρχιμανδρίτη. Μάλλον δηλαδή ο δράστης έπνιξε τον μοναχό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση ,στο χώρο της σκηνής της δολοφονίας προκύπτουν πάνω από 5-6 χτυπήματα στο κεφάλι(με πιο σοβαρά ένα στο αριστερό μάτι και ένα ακόμη στον κρόταφο). Ο ρασοφορός φέρει ακόμα χτυπήματα στο υπόλοιπο σώμα ενώ έχει εκδορές και μώλωπες αμύνης γεγονός που σημαίνει ότι αμύνθηκε μέχρι τέλους στον νυχτερινό φονικό επιδρομέα.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.

Στο σημείο της δολοφονίας προσήλθε  ιατροδικαστής από το Ναύπλιο για την νεκροψία. Ο κ.Νίκος Κωττακίδης θα έχει βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την αιτία θανάτου ,το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Κατά τις πληροφορίες εξετάζονται δύο ενδεχόμενα: Των προσωπικών λογαριασμών ή της ληστείας με το πρώτο να κυριαρχεί στην πορεία των ερευνών.

Στην περιοχή από το πρωί γίνονται αθρόες προσαγωγές λαθρομεταναστών(ειδικά νεαρών)αφού εξετάζονται τυχόν προσωπικές διαφορές με το θύμα. Κάποιες πληροφορίες μιλούν για 6 προσαγωγές, μεταξύ αυτών και νεαρού Ρουμάνου.
 

“Πλήρωσε το πάθος του”, βουίζει η τοπική κοινωνία, με τους πιο εγκρατείς να θυμίζουν ότι καλό θα ήταν σε τέτοιες στιγμές να υπερισχύει ο σεβασμός στο σχήμα και όχι η διολίσθοιση στα κουτσομπολιά της τοπικής κοινωνίας. Πάντως, κι αυτό διαρρέεεται και από τις έρευνες, ο δολοφονημένος το τελευταίο διάστημα δεν ήταν προσεκτικός στους ανθρώπους που έβαζε στο σπίτι του και πάτησε την “κόκκινη” γραμμή, γεγονός που πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή.

Στο σημείο της δολοφονίας έχει εντοπιστεί μαγειρικό σκεύος(όχι μαχαίρι)με το οποίο πιθανόν ο νυχτερινός επισκέπτης του Σαββατόβραδου χτύπησε τον αρχιμανδρίτη στο κεφάλι πριν τον ρίξει κάτω, τον ζαλίσει και τον πνίξει.

Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου