" Ξύπνα συνάδελφε..."- Επιστολή αστυνομικού για το ψαλίδι στα πενθήμερα...

 
Προς απανταχού αρμοδίους…..

        Μετά την αστειότατη φήμη ότι δεν θα καταβάλλονται οι πενθήμερες αποζημιώσεις, παρότι τις δουλεύει το αστυνομικό προσωπικό παρακαλώ όπως μου διευκρινίσετε αν υπάρχει σχετική νομοθεσία που περιορίζει τις αποζιμιώσεις για
τις ημέρες εργασίας πέραν του 5νθημέρου που καταβάλονται στο αστυνομικό προσωπικο καθώς σύμφωνα με αρ. 2 του (α) σχετικού ‘Υπηρεσία πέραν του πενθημέρου νοείται εκείνη που η ώρα έναρξης ή λήξης της περιλαμβάνεται ημερολογιακά στο Σαββάτο ή την Κυριακή’ και σύμφωνα με την (β) σχετική ‘Η ειδική αποζημίωση που χορηγείται στο αστυνομικό προσωπικό … για ΚΑΘΕ ημέρα απασχόλησης πέραν του 5νθημέρου την βδομάδα καθορίζεται από 1.1.2004 σε 46 ευρω’. Επίσης αν προκύπτει σχέση των 5νθήμερων αποζιμιώσεων που καταβάλονται, με τις ώρες που εργάστηκε το προσωπικό εντός της εβδομάδας ή με τις ημερίσιες αναπαύσεις που του χορηγηθηκαν. Δηλ. αν διατεθεί για υπηρεσία αστυνομικός δυο ημέρες εντός του Σ/Κ (κατά το αρ. 2 του (α) σχετ) και επι 4 Σαββατοκύριακα ενός μήνα του οφείλονται 8 πενθήμερες αποζημιώσεις;

        Επίσης με ποιο δικαίωμα διατάσει κάποιος αστυνομικός υπάλληλος (κατά παράβαση του καθήκοντός του) να μην πληρώνονται για τα δεδουλευμένα τους οι αστυνομικοί, τα οποία είναι κατοχυρωμένα με ΝΟΜΟ!!!!

        Δεν υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει αυτεπαγγέλτως όταν κάποιος διατάσει να μην εφαρμοστεί ο ΝΟΜΟΣ;;;

        ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ!!!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Σ/Κ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ 46 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΤΕΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ!!!
 
Σημείωση δική μας: Η επιστολή είναι επώνυμη, πλην όμως δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Γ.Σ. επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Αν το επιθυμεί μπορεί να μας το κάνει γνωστό.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου