Ανήλικοι επιτέθηκαν και έβαλαν στη μέση τις δύο φοιτήτριες που επέστρεφαν σπίτι τους στην Πρέβεζα...


Οι δύο φοιτήτριες έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, που κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες...

Σεξουαλική παρενόχληση δέχθηκαν, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν, δύο φοιτήτριες στην Πρέβεζα το περασμένο Σάββατο.Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, ένας νεαρός επιτέθηκε στα δύο κορίτσια θωπεύοντας τα στην μέση του δρόμου και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο φοιτήτριες κατάφεραν να συγκροτήσουν τα χαρακτηριστικά του νεαρού ο οποίος μάλιστα συνοδεύονταν και από ένα συνομήλικο του, ηλικίας 17 ετών. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και βάση της περιγραφής εντοπίστηκαν οι δύο νεαροί και προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσαγωγή δεν μετατράπηκε σε σύλληψη αφού δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις ενώ ενημερώθηκαν για το περιστατικό και οι γονείς των νεαρών.

Πηγή ➤gr.news

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου