Ένας 27χρονος, κοιμάται ένα μήνα σε μια στάση του ΚΤΕΛ....

 
Ένας 27χρονος Ηρακλειώτης βιώνει το απόλυτο δράμα, καθώς εδώ και ένα μήνα ζει μέσα σε μια ξύλινη στάση του ΚΤΕΛ, στο ύψος των Γουβών, με την οικογένεια του να τον έχει εγκαταλείψει, επειδή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
 
Ο νέος αυτός άνθρωπος, μη έχοντας άλλη λύση,  έφτασε στο σημείο να μετατρέψει τη στάση του λεωφορείου σε σπίτι, ζώντας εκεί με τα λίγα του υπάρχοντα.

Το δράμα είναι ότι ο ίδιος, έχοντας διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να λαμβάνει, βρίσκεται σε μια «περίεργη» κατάσταση, η οποία επιδεινώνεται από τη δίψα του για… αλκοόλ.

Όπως αναφέρει στο CretePlus.gr πολίτης που γνωρίζει τον ίδιο και την περίπτωση του, ο 27χρονος μπορεί να γίνει ακόμη και επικίνδυνος για τους γύρω του.

«Αν πας να τον πλησιάσεις και νιώσει απειλή, προτάσσει ένα σουγιά που έχει. Ενώ όταν τον ρώτησα γιατί δεν πάει στο σπίτι του ακόμη και στην οικογένεια του, κάνοντας μια προσπάθεια επανασύνδεσης, μου απάντησε ότι δε θέλει να τους σκοτώσει ακόμη!»

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο κίνδυνος που διατρέχουν περαστικοί  και ανυποψίαστοι πολίτες είναι μεγάλος. Κινδυνεύουν ακόμη και οι συνάνθρωποι του που ζουν στο γηροκομείο το οποίο λειτουργεί σε κοντινή απόσταση από τη στάση, που δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να του προσφέρουν λίγο φαγητό.

Μια κίνηση συμπαράστασης, την οποία κάνουν και άλλοι συμπολίτες μας, οι οποίοι σταματούν και του δίνουν ό,τι μπορούν, μην αντέχοντας να τον βλέπουν σε αυτή την άθλια κατάσταση.

Για το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες του CretePlus.gr έχει ενημερωθεί ήδη η Πρόνοια και η Αστυνομία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και να γλιτώσει αυτός ο άνθρωπος από τον εφιάλτη που βιώνει.

Πηγή ➤ creteplus

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου