Ενα θυληκό μπορεί - Η Κούντι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.

elas-lyste_blogspot

Μύρισε το καμουφλαρισμένο χασίς στα Ελληνοαλβανικά σύνορα..

Η Κούντι, το Γερμανικό ποιμενικό σκυλί, που έχει για εκπαιδευτή-συνοδό γυναίκα αστυνομικό, έβγαλε λαβράκι στο φυλάκιο Μαυρομάτι στα Ελληνοαλβανικά σύνορα της Σαγιάδος στη Θεσπρωτία.

Ζευγάρι Ελλήνων από τη Νίκαια και τον Κορυδαλλό είχαν φτιάξει κρύπτη με ειδικό επεξεργασμένο διπλό πάτο στο SKODA και πήγαν να περάσουν στην Ελλάδα.


Ισχυρίστηκαν πως πήγαν για διακοπές στην Αλβανία αλλά δεν ήξεραν τίποτα για το ... φόνο, πως δηλαδή φτιάχτηκε η κρύπτη και πως βρέθηκαν μέσα πάνω από 56 κιλά χασίς.

Πηγή ➤ crimesonair

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου