Το παράπονο ενός Αστυφύλακα....

elas-lyste_blogspot

Είμαι αστυφύλακας και υπηρετώ στην Αθήνα απο το 2010.

Εχω βρει να κάνω αμοιβαία μετάθεση με ομόβαθμο μου που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη, η οποία αμοιβαία δεν γίνεται δεκτή καθότι ο εν λόγω συνάδελφος δεν έχει τόπο συμφερόντων την Αθήνα αφού βάσει ενός από τους όρους από τους πολλούς που υπάρχουν για τα χρόνια υπηρεσία και τα πληρούμε και οι δύο, υπάρχει και  ένας που λέει πως πρέπει να έχουμε αντίστοιχο τόπο συμφερόντων,δηλαδή εγώ να έχω Θεσσαλονίκη που θέλω να πάω εκεί και υπηρετώ Αθήνα και ο άλλος να έχει συμφέροντα Αθήνα ενώ υπηρετεί Θεσσαλονίκη.

Να σημειώσω ότι ο συνάδελφος υπηρετούσε στην Αθήνα πριν μετατεθεί για Θεσσαλονίκη και τώρα θέλει να επιστρέψει πίσω για προσωπικούς του λόγους.

Και Ερωτώ!
Γιατί να υπάρχει αυτός ο όρος και τι εξυπηρετεί ποιο είναι το πρόβλημα αφού, να το πω απλά ένας φεύγει ένας έρχεται.

Γιατί να μην εξυπηρετήσουν και ενδεχομένως να κάνουν ευτυχισμένους δύο ανθρώπους-Αστυνομικούς για έναν όρο που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα και μπλοκάρει αυτόματα όλες τις αμοιβαίες για τον απλό λόγο που όλοι ξέρουμε ότι κανένας Αθηναίος δεν πάει μετάθεση στην επαρχία αλλά όλοι η επαρχία πάει Αθήνα οπότε και είναι αδύνατον κάποιος που υπηρετεί στην επαρχία να έχει τόπο συμφερόντων την Αθήνα.


Πηγή ➤elas-lyste

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. αν τον βρεις αυτον τον λογο πεσ τον και σε μας που τον ψαχνουμε απο το 2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή