Σκότωσε φίλο του με καραμπίνα και έγραφε στο Facebook «συλλυπητήρια»!

elas-lyste_blogspot

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ιρλανδία. Ο 21χρονος Ντάρεν Γουίν σκότωσε με κομμένη κυνηγετική καραμπίνα τον 20χρονο φίλο του Τζέιμι Λίντσει κι αμέσως μετά έγραψε στο…

Facebook: «R.I.P. θα μας λείψεις»! Η άγρια δολοφονία έγινε στις 6 Απριλίου του 2013 και τώρα γίνεται η δίκη του δράστη. Ο 21χρονος υποστηρίζει ότι τσακώθηκαν με το θύμα για οικονομικούς λόγους επειδή ο 20χρονος τον απειλούσε και του ζητούσε 1000 ευρώ για κάποια ποσότητα κάνναβης που είχαν ανταλλάξει. Είχε απειλήσει επίσης ότι αν δεν του έδινε τα χρήματα θα βίαζε τη γιαγιά του.

Μάλιστα ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει αλλά να τον εκφοβίσει αλλά ο γιατρός που κατέθεσε ήταν κατηγορηματικός. Η σφαίρα από το κυνηγετικό όπλο διέλυσε το κεφάλι του θύματος και βγήκε από το δεξί του μάτι.

Πηγή ➤ trelokouneli

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου