«Θα σας μαρτυρήσω όλους στο Θεό…»λόγια μικρού παιδιού λίγο πριν ξεψυχήσει....

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι το 3χρονο αγοράκι που συγκλονίζει με το μήνυμά του λίγο πριν ξεψυχήσει...Η είδηση κάνει το γύρω του κόσμου μέσα από τα social media...

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ένα 3χρονο αγοράκι από τη Συρία, λίγο πριν ξεψυχήσει.

Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, το 3 ετών αγοράκι, τραυματίστηκε θανάσιμα και λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, φέρεται να είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Θα σας μαρτυρήσω όλους στο Θεό… Θα του τα πω όλα…»

Η φωτογραφία στην οποία εικονίζεται, είναι η τελευταία που τραβήχτηκε, στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε με σοβαρά εσωτερικά τραύματα και πολλαπλά κατάγματα.

Υ.Γ. Να τα πεις αγγελούδι μου, να τα πεις...

Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Είναι τραγικό το πόσο αμέτοχα μένουν τα γειτωνικά κράτη σε τέτοιες κτηνωδίες, στην Συρία σκοτώνονται μώρα και σε κοντινές χώρες οι άνθρωποι νιώθουν υποδεέστεροι διοτι πλξρώνουν ενοίκιο και δεν έχουν δική τους μονοκατοικία με κήπο και δεν μπορούν να συντηρίσουν αυτοκίνητο ανω των 1800 κυβικών....πόσο μα πόσο κοιμισμένοι μπορεί να είμαστε? Θεός δεν υπάρχει και αν υπάρχει είναι απών και η αιτία είναι το δημιούργημα του και οι πράξεις του σαν είδος μας αξίζουν τα χειρότερα εξ αιτιας της χαιρεκακιας μας, της αδιαφορίας μας και του κανιβαλισμού μας, αίσχος και πάλι αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορεί τα λόγια που φέρεται να είπε ο μικρός να είναι ψέμα, η εικόνα όμως είναι αληθινή, κ θα έπρεπε κάποιοι να ντρέπονται για αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή