Σήμερα το τελευταίο "ΑΝΤΙΟ" στην 37χρονη ΑΝΘ/ΜΟ της Ελληνικής Αστυνομίας μητέρα δύο ανήλικων..

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θλίψη στο Αγρίνιο για τον θάνατο 37χρονης αστυνομικού – Μητέρα δύο παιδιών

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Αγρίνιο η είδηση θανάτου της 37χρονης αστυνομικού (ανθυπαστυνόμου) Αγγελικής Μερμίγκη, μητέρα δύο παιδιών, η οποία υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιανατολικής Αττικής και κατέληξε στο Στρατιωτικό νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν τελευταία μετά από ολιγόμηνη μάχη για τη ζωή της.

Συγκλονισμένος είναι και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο» Στέλιος Μερμίγκης καθώς η άτυχη 37χρονη ήταν ξαδέλφη του.

Μάλιστα ο κ. Μερμίγκης έγραψε στο facebook: «Πολύ θανατικο γύρω μου σήμερα (χθες) έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος μια νεα γυναίκα αφήνοντας πίσω της δυο παιδιά μικρά κουράγιο σε όλους όσους μας πονεσε αυτή η απρόσμενη απώλεια. Ας σκεφτούμε απλά το θείο δώρο της ζωής και ας φροντίσουμε να μην τη δηλητήριαζουμε με ανόητα πράγματα και μικρότητες.

Η ζωή μια φορα μας δίνεται ας μην τη χαραμιζουμε και ας μην την ασχημιζουμε με απάνθρωπες πράξεις που απλά μας φέρνουν πιο κοντά στο θάνατο. Αντίο Αγγελική μας».

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 15.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας.

Οι διαχειριστές του Blog και της σελίδος elas-lyste εκφράζουν τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφου.

Πηγή ➤ sinidisι


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου