Το Λιμενικό Σώμα θρηνεί - Ακόμη ένα παλικάρι χάθηκε στο βωμό της ασφάλτου - Νεκρός ο Γ. Γριμάνης.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το Λιμενικό Σώμα και η μικρή κοινωνία της Λέσβου θρηνούν και πάλι για τον άδικο χαμό ενός νέου οικογενειάρχη μόλις 39 χρονών.

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Καλλονής – Σκάλας Καλλονής  της Λέσβου, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό τον Παναγιώτη Γριμάνη, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δέντρο και ανατράπηκε στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης και της ανατροπής της μοτοσικλέτας, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 39χρονου οδηγού της, καθώς και ο τραυματισμός ενός ακόμη άνδρα ηλικίας 41 ετών του Ι.Α., ο οποίος επέβαινε στο όχημα.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.

Πηγή ➤ Lesvosnews.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου