Τον τρόμο σκορπούν οι τεράστιες αράχνες - σκορπιοί που εμφανίστηκαν στην χώρα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η γιγαντιαία αράχνη - σκορπίος (camel spider) έκανε την εμφάνισή της το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κορινθία, αλλά και το Ναύπλιο προκαλώντας φόβο.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στα Εξαμίλια Κορινθίας, σύμφωνα με το korintshosnews.gr, ενώ στο τέλος Μαρτίου είχε εντοπιστεί στην Άρια Ναυπλίου, σύμφωνα με το τοπικό argolikeseidisis.gr.
Η συγκεκριμένη αράχνη - σκορπιός (camel spider) μπορεί να φτάσει τα 20 εκατοστά σε μήκος. Δεν είναι δηλητηριώδης, αλλά μεταφέρει βακτήρια, καθώς τρέφεται με νεκρά ζώα που βρίσκονται στο στάδιο αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με το BBC, αν και οι αράχνες φαίνεται να έχουν 10 πόδια, αλλά έχουν οκτώ.
Τρώνε άλλες αράχνες, σαύρες, μικρά πουλιά και τρωκτικά. Παρά τη φήμη τους και την τρομακτική εμφάνισή τους, αποτελούν αμελητέα απειλή για τον άνθρωπο, ωστόσο τα σαγόνια τους είναι το κύριο όπλο τους.
Δεν κυνηγούν τους ανθρώπους, όπως αρκετοί πιστεύουν, αλλά αντίθετα τη σκιά τους γιατί θέλουν να αποφύγουν τον ήλιο

Πηγή ➤ olathesaloniki

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου