Αντιδήμαρχος έκλεβε τρόφιμα!

Τη μπουκιά του φτωχού ζήλεψε ο Αντιδήμαρχος! Τρόφιμα τα οποία προοριζόταν για την υλοποίηση προγράμματος για τη διανομή προϊόντων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου...
Ηράκλειας Σερρών είχε βάλει στο χέρι ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος.
Συγκεκριμένα στις αρχές του έτους ο εν λόγω 48χρονος "κύριος" αφαίρεσε από αποθήκη του Δήμου Ηράκλειας (6) κασόνια γραβιέρα, (23) κασόνια φέτα, (6) κασόνια μακαρόνια και (35) κιβώτια ελαιόλαδου συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.
Ο ελαφροχέρης δημοτικός σύμβουλος επέστρεψε τα κλοπιμαία ενώ η  δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας
 
 taxalia
Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου