9 ΦΟΡΕΣ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ-ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ!!!

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 8-9 φορές διέρρηξαν την Υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Ξάνθης άγνωστοι δράστες (το πιο πιθανό Δροσερίτες…), κλέβοντας μέσα σε αυτά ότι… βρήκαν, από υπολογιστές, μέχρι και… μπαταρίες των αυτοκινήτων!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, στόχος διαρρηκτών έγιναν την περασμένη εβδομάδα τα γραφεία της Υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Ξάνθης, κάνοντός τα όλα άνω κάτω…!

Όπως είναι γνωστό η Υπηρεσία Πρασίνου βρίσκεται μεταξύ Κασκανέ και Δροσερού και έχει γίνει και στο παρελθόν «στόχος» διαρρηκτών…

Ωστόσο το χρονικό διάστημα από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή, άγνωστοι (;) διέρρηξαν 8 με 9 φορές τα γραφεία παίρνοντας ότι βρήκαν μπροστά τους, από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα χρήσιμα αντικείμενα!!! Την μια μέρα δηλαδή οι δράστες κλέβουν και αφού ο Δήμος αντικαθιστά τα κλοπιμιαία, στην συνέχεια τα… ξανακλέβουν και η ίδια ιστορία συνεχίζεται!


Επίσης καθημερινά άγνωστοι κλέβουν και τις μπαταρίες των αυτοκινήτων της Υπηρεσίας.
Στην συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση, αυτό που θα πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα, είναι η μεταφορά της υπηρεσίας οπωσδήποτε σε άλλο χώρο, αφού τα γραφεία δεν μπορούν να «φυλαχτούν» εκεί που είναι ή επί 24ώρου βάσεως να έχουν κι έναν… φύλακα εκεί!

Το θέμα απασχολεί μάλιστα ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Τάσο Θεοδωρίδη που δεν αποκλείεται να θέσει πλέον υπόψη του Δημάρχου πως έχει η κατάσταση, ώστε να ληφθούν δραστικά μέτρα…

Και δραστικά μέτρα σημαίνει ότι η υπηρεσία Πρασίνου μεταφέρεται κάπου αλλού ώστε και η περιουσία του Δήμου να διαφυλαχτεί αλλά και οι υπάλληλοι και εργαζόμενοι να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους…
Μαρία Παπ.


Πηγή ➤ maxitisthrakis

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου