Διπλά άτυχος ο Υπαρχιφύλακας !!!

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι ο 37χρονος Γιώργος Ανδριτσόπουλος, πατέρας δυο παιδιών και με έγκυο γυναίκα στον 8ο μήνα. Η κακοτυχία του θυμίζει τον ΕΚΑΜίτη Βασίλη Λάππα, που τον είχαν βρει τα πυρά στο λάρυγγα, το  μοναδικό ακάλυπτο σημείο που είχε.

Ο 37χρονος βλήθηκε στο πόδι αλλά στην μηριαία αρτηρία και παρά το γεγονός ότι η βολίδα του Αλβανού χτύπησε πρώτα στη γεμιστήρα!
 
       Αρχιφύλακας Λάππας Βασίλειος


Τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης δραπέτη φυλακών (09-01-1997)
Ο Ανθυπαστυνόμος Βασίλειος Λάππας γεννήθηκε το 1961 στην Καρδίτσα και το 1997 υπηρετούσε ως Αρχιφύλακας στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ).
Στις 9 Ιανουαρίου 1997 τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης δραπέτη φυλακών στον Πύργο Ηλείας, ο οποίος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.
Στον Αρχιφύλακα Βασίλειο Λάππα απονεμήθηκε επ’ ανδραγαθία ο βαθμός του Ανθυπαστυνόμου.

http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1950&Itemid=346&lang=
Πηγή ➤ crimesonair

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου