Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΔΩΣΕ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΒΑΝΩΝ!!!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα απόδειξης , ότι η σαπίλα και η διαφθορά έχει εισχωρήσει πλέον σε όλα τα γρανάζια του συστήματος . Και δυστυχώς η κάθε είδους εξουσία , δεν διακατέχεται επ’ ουδενί λόγω από εθνικά και ανιδιοτελή πρότυπα , αλλά από πολιτικά ανδρείκελα και ανθρώπους δίχως ίχνος εθνικής συνείδησης .


Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη το απόγευμα παρευρέθηκα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων ως βουλευτής του νομού, για να προσκομίσω στοιχεία που αφορούν κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από πλευράς του δήμου . Τότε όπως όλοι θα διαπιστώσετε και από το βίντεο που υπάρχει (http://www.youtube.com/watch?v=9NJnedl_EI0) ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μου αφαίρεσε τον λόγο , αποδεικνύοντας στην πράξη ποιοι είναι οι φασίστες και ότι φιμώθηκε ο εκπρόσωπος ενός πολιτικού κόμματος που εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος των Κορίνθιων πολιτών . Επανερχόμενος λοιπόν στο εν λόγω γεγονός , είναι εξοργιστικό και απορίας άξιον με ποιο δικαίωμα ο κύριος δήμαρχος πίστωσε έναν ανύπαρκτο και παράνομο σύλλογο αλβανών με περίπου 2.500 ευρώ . Οι ευθύνες που αναλογούν σε ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο είναι μεγάλες και απαιτούμε να μάθουμε σύμφωνα με ποιόν νόμο προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση .

Πώς ο υπεύθυνος διαχείρισης οικονομικών του δήμου έδωσε άδεια να μπεί χέρι σε δημόσιο ταμείο που περιέχει χρήματα των Κορινθίων πολιτών ; Θα ήθελα να καταγγείλω την στάση αυτή των εκπροσώπων του δήμου απέναντί μου και απέναντι στον κορινθιακό λαό . Και θα ήταν σκόπιμο να ξεκαθαρίσουμε πως ο λόγος δεν γίνεται τόσο για το ποσό που κατασπαταλήθηκε , όσο για αυτήν την παράνομη ενέργεια . Άραγε αν στην θέση των αλβανών ήταν κάποιος Έλληνας που ζει μέσα στην εξαθλίωση θα γινόταν κάτι αντίστοιχο με τα χρήματα του δήμου ;

Το ερώτημα βεβαίως είναι ρητορικό . Τέλος καταλογίζουμε ευθύνες , ως πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί ένα μεγάλο ποσοστό των Κορινθίων πολιτών , σε άπαντα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ενώ γνώριζαν το περιστατικό , το απέκρυψαν γενόμενοι ηθικοί αυτουργοί . Ας το πάρουν απόφαση οι κύριοι που εκπροσωπούν αυτό το σαθρό σύστημα εξουσίας ότι η ώρα των Εθνικιστών έφτασε και θα φέρει το φώς και την αλήθεια στην δημόσια ζωή του τόπου . Όσο υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , θα ξεσκεπάζει κάθε τι που γίνεται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών . Και να είναι σίγουροι ορισμένοι πως ήρθαμε για να παραμείνουμε .




Πηγή ➤ elnewsgr.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου