Εξέγερση μεταναστών σε κέντρο κράτησης γιατί δεν τους άρεσε το φρούτο!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εξεγέρθηκαν οι μετανάστες στα κρατητήρια στην Μενόγεια, γιατί σύμφωνα με τις επίσημες πηγές δεν τους άρεσε το φρούτο που τους σέρβιραν. Το θράσος των αλλοδαπών δεν έχει όρια. Φαίνεται πως βλέπουν την Κύπρο ως ένα επίγειο παράδεισο που θα τους προσφέρεται ότι ακριβώς θελήσουν. Η Κύπρος έχει καταντήσει το πτωχοκομείο ολόκληρης της οικουμένης με τους ξένους να εκμεταλλεύονται την ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική. Βεβαίως υπάρχει λύση. Εάν στους μετανάστες δεν αρέσει το συσσίτιο που τους προσφέρεται μπορούν πολύ εύκολα να επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα τους. Εκεί θα μπορούν να απολαύσουν όποιο φαγητό επιθυμούν.

Για τις συμπεριφορές αυτές την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν βεβαίως οι εκάστοτε κυβερνώντες που παραδίδουν τα πάντα στους μετανάστες. Η αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα και σε κάθε παρέμβασή της παραμονεύουν Επιτροπές Προστασίας των Δικαιωμάτων και άλλες ΜΚΟ με μονοψήφιο αριθμό μελών, που το μόνο που κάνουν είναι να τα αρπάζουν από τα κρατικά ταμεία.
Η θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ξεκάθαρη. Άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, άμεση εξέταση όλων των αιτημάτων για τους πολιτικούς πρόσφυγες και ιδιώνυμο οποιοδήποτε έγκλημα τελούν οι λαθρομετανάστες. Τέρμα η ασυδοσία από τους παράνομους μετανάστες. Η Κύπρος ανήκει στους Έλληνες και όσοι παριστάνουν τους ανθρωπιστές εις βάρος του λαού, θα μας βρουν απέναντί τους.

Πηγή ➤ antipliroforisi.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου