Ξυλοδαρμός αστυνομικού στη Κρήτη - Του επιτέθηκε ανήλικος...


                                                                      φωτό αρχείου

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Ιεράπετρα, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον ανήλικο.

Το περιστατικό σύμφωνα με το radiolasithi.gr έγινε τα ξημερώματα Κυριακής, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν σε ένα περιστατικό, στο κέντρο της πόλης, κοντά στο Δημαρχείο.

Στο σημείο πήγαν δυο αστυνομικοί του τμήματος, όπου στην προσπάθειά τους να "χωρίσουν" μια παρέα νεαρών που λογομαχούσαν, ο ένας που κατά πληροφορίες είναι ανήλικος, στράφηκε στον ένα αστυνομικό και άρχισε να τον χτυπάει.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο αστυνομικός έπεσε από τα χτυπήματα στο πεζοδρόμιο και η κατάληξη ήταν να φτάσει στο νοσοκομείο της πόλης για προληπτικούς λόγους.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, την Κυριακή, πήρε εξιτήριο και η συνέχεια θα δοθεί πλέον στην αστυνομική υποδιεύθυνση που κάνει την προανάκριση


Πηγή ➤ newsit

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου