14 χρονη σκότωσε την 11χρονη αδερφή της με 40 μαχαιριές



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τραγωδία συγκλονίζει το Σικάγο όπου 14χρονη σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές την ώρα που κοιμόταν επειδή δεν της είπε ευχαριστώ.

Μετά την αποτρόποια πράξη της άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση πανικού και να ισχυρίζεται στη μητέρα της ότι κάποιος λατινoαμερικανικής καταγωγής μπήκε στο σπίτι και μαχαίρωσε την 11χρονη.

Όμως η αστυνομία κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην ιστορία και οδήγησε την 14χρονη να αποκαλύψει το έγκλημα της.

Εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι κάθε μαχαιριά ήταν για κάθε στιγμή που η αδελφή της δεν την ευχαρίστησε. Όπως είπε, της είχε φτιάξει έξι φορές φαγητό μέσα στην εβδομάδα και δεν άκουσε ούτε ένα ευχαριστώ.

Πηγή ➤ defencenet.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου