Λάρισα.. τον ενοχλούσε το γάβγισμα και σκότωσε το λυκόσκυλο του γείτονα ..



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο δράστης είχε προειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του άτυχου ζώου - Πριν από λίγες ώρες έκανε πράξη την απειλή του και σκότωσε το λυκόσκλυλο...

Έναν 45χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με την κυνηγετική του καραμπίνα έναν ποιμενικό σκύλο, συνέλαβαν χθες το βράδυ (07-01-2014), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Το όπλο, με το οποίο ο δράστης σκότωσε το άτυχο ζώο που ανήκε σ' έναν 37χρονο, κατασχέθηκε. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ο 45χρονος είχε απειλήσει στο πρόσφατο παρελθόν τον ιδιοκτήτη του άτυχου ζώου, ότι θα το σκοτώσει επειδή τα βράδια δεν τον άφηνε να κοιμηθεί.

Ο 45χρονος έκανε πράξη την απειλή του και οι σκληρές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη γειτονιά είναι σίγουρο πως πολύ δύσκολα θα ξεχαστούν από μικρούς και μεγάλους...



newsit.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου