Λάρισα.. μετέτρεψαν το νοσοκομείο σε φυλακή υψίστης ασφαλείας ..



ΛΥΣΤΕ blog ➤Τα μέτρα φύλαξης του μέλους της "17 Νοέμβρη" είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα και πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται εντός και εκτός του νοσοκομείου...

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, εντός και εκτός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, συνεχίζεται η νοσηλεία του Σάββα Ξηρού σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της ογκολογικής κλινικής.

Σε σχετική ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Θανάση Μητσιού σημειώνεται ότι "ο παρακλινικός έλεγχος του κ. Σάββα Ξηρού συνεχίζεται κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή".

Τα μέτρα φύλαξης του μέλους της "17 Νοέμβρη" είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα, λόγω και της εξαφάνισης του αδελφού του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε μετά την 9ημερη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά διέταξε την 30ημερη διακοπή της ποινής του Σάββα Ξηρού προκειμένου να νοσηλευτεί για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και να υποβληθεί σε εξετάσεις.



newsit.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου