Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Υπαξιωματικού στην Κάρπαθο...(φωτό)


Θρήνος για τον χαμό του Αδάμ BεσσάλαΘρήνος για τον χαμό του Αδάμ Bεσσάλα

Δολοφονημένος βρέθηκε χθες το βράδυ στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Κάρπαθο ο 30χρονος Υπαξιωματικός του στρατού, Αδάμ Βεσσάλας, που υπηρετούσε στο νησί.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος μόνιμος Υπαξιωματικός του στρατού βρέθηκε νεκρός αργά χθες το βράδυ μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι που διέμενε.
 

Οι αστυνομικοί που επιλήφθησαν των ερευνών βρήκαν μια τσάντα με ένα σπασμένο ποτήρι και κατόρθωσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης φτάνοντας πρίν λίγη ώρα στην ταυτότητα της δράστιδας, μιας γυναίκας 31 ετών, που ομολόγησε ότι του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα αν και δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, όπως η ίδια υποστηρίζει.
 
Η γυναίκα που διατηρούρε ερωτική σχέση με το θύμα υποστηρίζει ότι πρόκεται για ατύχημα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Υγείας είχε ειδοποιήσει η μητέρα της 31χρονης.
 
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
 
"Την 20-2-2014/23.30 στα Πηγάδια Καρπάθου, βρέθηκε από οικείο του πρόσωπο εντός της οικίας του νεκρός χτυπημένος με αμβλύ όργανο στη θωρακική χώρα 30χρονος ημεδαπός. Στο σημείο μετέβησαν αρμόδια συνεργεία για περαιτέρω έρευνες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Καρπάθου".
 
Τι λένε οι φίλοι του Αδάμ
 
Την ίδια ώρα θρήνος επικρατεί για τον χαμό του 30χρονου Υπαξιωματικού Αδάμ Bεσσάλα. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί ενώ τα μηνύματα στο προφίλ του στο Facebook συγκλονίζουν. "Ήταν το καλύτερο παιδί που γνώριζα. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ήταν ο καλύτερος φίλος στην θητεία μου" δηλώνει συντετριμμένος φίλος του αδικοχαμένου Αδάμ στο Facebook.
 
 



Πηγή ➤ prismanews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου