Έσπασε το ...παγκόσμιο ρεκόρ "λούφας" μια Ελληνίδα υπάλληλος



Όπως θα διαπιστώσετε η φωτογραφία με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μόνο τυχαία δεν είναι.Τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και την παρουσία τους στην Στερεά θέλησε να εκμεταλλευτεί μία υπάλληλος.

Τηλεφώνησε λοιπόν στο αφεντικό της και τον ενημέρωσε πως οι κακοποιοί της έκλεψαν το αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να φτάσει στο χώρο εργασία της.

Δεν υπολόγισε όμως πως το αφεντικό της θα ενημέρωνε την αστυνομία. Σύμφωνα με το lamiastar.gr, οι αστυνομικοί με το μυαλό στους δραπέτες, εντόπισαν άμεσα το αυτοκίνητο να κινείται στο Λιβάδι κοντά στην Αράχωβα.

Το σταμάτησαν για έλεγχο και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οδηγός ήταν η ιδιοκτήτρια που παραδέχθηκε πως δήλωσε κλοπή για να μην πάει στην εργασία της.

Πηγή ➤ newsit.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου