Εικόνα ντροπής: Μετέφερε την 88χρονη μητέρα του στο πορτμπαγκάζ, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο [φωτο]

 


ΛΥΣΤΕ blog ➤Μακριά από τον θόρυβο για τον Τάκη Μπαλτάκο και τις πολιτικές αψιμαχίες, μια άλλη Ελλάδα παλεύει με τα καθημερινά προβλήματα.Μία τραγική εικόνα, που ίσως απεικονίζει την ελληνική πραγματικότητα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.


Συγκεκριμένα, μία 88χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Πήρε εξιτήριο, αλλά για να επιστρέψει στο σπίτι της υπήρχε μόνο ένα ασθενοφόρο του Νοσοκομείου διαθέσιμο -τα άλλα είναι του ΕΚΑΒ και δεν κάνουν τέτοιου είδους διακομιδές- για όλο το νομό, το οποίο και πάλι έπρεπε να κάνει, νωρίτερα, τέσσερις άλλες διακομιδές.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το νοσοκομείο ενημέρωσε πως δεν υπήρχε ασθενοφόρο να μεταφέρει την 88χρονη, ενώ αντιπρότειναν στον γιο της 88χρονης, Δημήτρη Δρούγα, να πάρει ιδιωτικό ασθενοφόρο, πληρώνοντας φυσικά και 80 ευρώ.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και τελικά ο γιος της ηλικιωμένης, αναγκάστηκε να την πάει στο σπίτι με το αυτοκίνητό του, τυλιγμένη με μία κουβέρτα, μέσα στο πορτμπαγκάζ.
Αγανακτισμένος ο κ. Δρούγας έγραψε στο eleftheriaonline.gr:

«Είναι μια γυναίκα 88 χρονών που έκανε 8 παιδιά και τώρα τη μεταφέρουμε στο πορτμπαγκάζ. Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας. Δίνω τα συγχαρητήριά μου στο Μεσσήνιο πρωθυπουργό για τον υπουργό Υγείας που έχει. Και μην πει ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, Καλαματιανοί είμαστε».





iefimerida

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου