Απίστευτο: Οι αναρχικοί δολοφόνοι λήστεψαν το θύμα τους και δείχνουν τα κλοπιμαία στο intymedia - Ο εισαγγελέας κοιτάει αλλού - Υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού το θύμα!!! (Το γνωστό ρουφιανοσάιτ με την κρατική στήριξη...)



ΛΥΣΤΕ blog ➤Η απόλυτη στήριξη που απολαμβάνουν από το κράτος και τα ΜΜΕ (δηλαδή το κεφάλαιο), έχουν αποθρασύνει τους θρασύδειλους αναρχικούς-δολοφόνους-εμπρηστές-ληστές.

Δημοσιεύουν χωρίς να φοβούνται τίποτα από το κράτος -που συνήθως διώκει ...τα θύματα τους- την ταυτότητα που έκλεψαν από τον υπαξιωματικό του ναυτικού, στον οποίο επιτέθηκαν χθες στο Μοναστηράκι, και ομολογούν ότι του έκλεψαν και 200 ευρώ!!!

Έχουμε δηλαδή μια ομάδα που δημοσιεύει βίντεο από το έγκλημα της, δημοσιεύει τα κλοπιμαία, ομολογεί δημόσια το έγκλημα ΑΛΛΑ δεν διώκεται!!!

Καταλάβατε τώρα πως τους έχουν κάνει μάγκες;;;

Τα στοιχεία του θύματος δεν τα δημοσιεύουμε, ούτε σύνδεσμο για την ρουφιανοσελίδα τους.
Από εμάς δεν παίρνουν ούτε ένα "κλικ"...

Πηγή ➤ethel-sinadelfos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου